RACONS DE LA CUINA

Quan la distribució de la nostra cuina ha de ser en forma de L o d’U, aquesta es compon de un o més racons.
Gràcies a l’evolució de la cuina i a la creativitat d’un professional, aquesta zona ha deixat de ser conflictiva, trobant múltiples i variades solucions per als racóns de la cuina.
Els tradicionals racons cecs, incòmodes i inaccessibles, han deixat passo a farratges que ens acosten tot el que hi ha a l’interior a la vista. Descobrim diferents models de farratges per a mobles de racó baix i en columna, triant el més concorde a cada projecte.                        IDEES PER ALS RACONS DE LA CUINA


Una vegada solucionada la part funcional, sabent que existeix un moble sota racó amb farratges extraïbles o en columna.
Disposem també de l’espai del racó útil des de la encimera fins als mobles alts, de cuina.
Quan hi ha columnes en un lateral deixant la encimera inaccessible per a treballar, aquest buit es pot aprofitar amb un mòdul obert amb baldes donant-li l’ús que cada cuina requereixi. O fer algun tipus de decoració especial. I així donant-li un detall diferent de la teva cuina, únic i personal.

Una altra manera d’aprofitar aquest racó que va des de la encimera fins al sostre, és amb un moble persianer, que a part de ser practic, perquè ens deixa espai de magatzematge, és molt útil per a guardar els petits electrodomèstics, que sempre tenim per sobre de la encimera.
Gràcies al seu mecanisme de persiana, una vegada deixem d’utilitzar aquests electrodomèstics, baixem la persiana, i queda totalment un espai tancat, i amb una estètica moderna i elegant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els racons deixen de ser inútils per a ser pràctics i estètic.

CatalanSpanish