ENCIMERES DE DUROPAL

Els nostres encimeres de Duropal són la combinació ideal de tècnica i bellesa.

 L’excel·lència de la qualitat 100% alemanya, s’aprecia tant en els materials que els componen, com en 

el seu disseny i la seva tecnologia innovadora.

De qué es compón una encimera de Duropal

Una encimera de Duropal es compon per aglomerat hidròfug amb una làmina exterior d’alta pressió i resistència de HPL. En el cas de les nostres encimeres

 de Duropal, aquesta làmina exterior és una superfície 3D especialment gruixuda (1,2mm en lloc de 0,8mm d’altres fabricants) que aconsegueix un disseny de pedra natural o fusta autèntica amb tots els avantatges d’una encimera  HPL.

 

 

Avantatges de les nostres encimeres de Duropal:

 

1• Són extra resistents als impactes. La resistència és una de les característiques principals en la encimera. Les nostres encimeres compten amb una capa útil innovadora que aporta robustesa i fortifica la resistència de la encimera 

2• Superfície 3D extra gruixa. Com dèiem abans, les nostres encimeres de Duropal compten amb una superfície 3D conformada per un laminatge especialment gruixut (1,2mm) aconseguint un disseny únic de pedra natural o fusta.

3• Són extra sensibles a l’inflament. Les nostres encimeres de Duropal consten d’una estructura de diverses capes. Sota el laminatge extra gruix hi ha una capa funcional de 9,4 mm de gruix que augmenta considerablement la resistència de la encimera a l’aigua , i per consegüent, ajuda al fet que no es produeixin els temibles inflaments.

4• Resistents a les taques més complicades. Les nostres encimeres  de Duropal compten amb un sistema antibacterià tècnicament testat.

5• Facilitat de muntatge. Aquest factor és molt important per a l’instal·lador, però també per al client, ja que si el muntatge és senzill, estalviarem temps i el treball serà més eficaç.

6• Són més econòmiques que les encimeres de pedra natural autèntica. Les nostres encimeres de Duropal tenen una relació qualitat preu excepcional.

Inconvenients d’una encimeres de Duropal:

 

Les nostres encimeres de Duropal freguen la perfecció dins d’aquesta categoria encimeres quant a qualitat es refereix, i han estat premiades per entitats internacionals en 3 ocasions, però hi han tres aspectes que has de tenir en compte:

1• Sobre la superfície, fins a 180° màxim. Què significa això? Podràs col·locar qualsevol aliment o instrument de cuina sobre ella que estigui 

per sota d’aquesta temperatura, però mai per sobre, ja que podries danyar la superfície.

2• Hidrofugació màxima sí, però no total. Cap encimera de Duropal pot assegurar ser hidròfuga al 100%. Les nostres encimeres es conformen de la tecnologia més avançada en aquest sentit, però sempre has d’anar amb compte amb no deixar sobre la encimera elements humits durant molt de temps.

3• Col·locació de l’aigüera. En les encimeres de Duropal, hauràs de tenir en compte que la teva aigüera haurà de ser col·locat d’una d’aquestes dues maneres: Sobre la encimera o enrasat, mai sota encimera

CatalanSpanish