COLOR PERSONALITZAT A LA CUINA

TOT COLOR

Mes de 190 colors per a dissenyar una cuina personalitzada tan polifacètica com la vida mateixa. Ara són possibles les més belles combinacions de colors.

Hi ha prou amb triar algun dels impactants colors del programa RAL per a la nova col·lecció systemat 3.0. Ara podrà complir encara millor els seus somnis.

Avantatges de RAL

Un món multicolor.

Comuniqui’s d’una forma més senzilla i inequívoca per mitjà de RAL. Gràcies a l’estandardització, els clients trobaran sempre el to que més s’ajusti a les seves preferències. Els altres elements de la cuina es poden lacar fàcilment. Així, tot tindrà la imatge exacta definida pel client.

  •  Lacatd’alta qualitat resistent als raigs UV
  • Cinc tipus de portes en 192 colors RAL
  • Personalitzable amb un ampli ventall d’opcions  
  • El color guanya cada dia major presència en el disseny interior. L’era del blanc i del minimalisme va quedant enrere i ara els colors tenen molt a dir. Al costat de Pantone, la signatura RAL és l’altre gran líder mundial en colors. Els acabats en laca són fàcils d’incorporar a l’oferta per als clients i una manera molt bona de personalitzar qualsevol disseny.
  • On existeixen colors, també els contrastos són molt significatius. En les línies modernes de disseny la combinació de fusta, pedra i altres materials naturals amb colors són font d’èxit. Els acabats des de lluentor piano fins a mat opac permeten també accentuar els dissenys, buscar contrastos impossibles que facin millor les propostes.

                 Atreveix-te, arrisca i dóna la nota de COLO

CatalanSpanish